Herinner je klassiekers


fritz-kola

Wat begon als een maf studentenproject, werd snel opgewaardeerd naar een iconische staat binnen de cultuurscene, voordat het uitdeindelijk een symbool werd van nationale trots: de fritz-kola-reis inspireert idealistische makers en alternatieve optimisten uit alle lagen van de bevolking.

Het is dus geen toeval dat er zo’n sterke synergie bestaat met fritz-kola en hun creatieve gemeenschap, die ook op hun manier geniet van een merk dat van zijn publiek houdt – en op hen lijkt 


De originele Mate limonade


club-mate

Als je hip en trendy genoeg bent om constant op te scheppen over het feit dat je Club Mate hebt geproefd voordat het cool was, dan is er iets dat je moet weten: de oorsprong ligt ‘WAY back, voordat technoliefhebbers, hackers en Berliner-wannabes van over de hele wereld Club Mate begonnen te claimen als een hoeksteen van hun levensstijl! Het recept werd eigenlijk voor het eerst geproduceerd door de Beierse brouwerij Loscher in 1924. Niet bepaald het beginverhaal dat men zich zou kunnen voorstellen …


Organische Matcha Tea


Yoko-matcha

Yoko Ma-tcha. YOKO MATCHA. Gewoon zeggen of schreeuwen van het woord zal je een goed gevoel geven. Matcha’s geschiedenis verdient een paar woorden: hoewel het als een Japanse plant wordt beschouwd, begon het verhaal van matcha in het 10e-eeuwse China, waar vanwege zijn grootsheid voorbehouden was voor de keizers van de Song-dynastie vanwege zijn grootsheid. De keizer had zoiets van ‘raak mijn geweldige matcha niet aan, jullie boeren’ en mensen gehoorzaamden uit angst om éen ​​of twee leden te verliezen. Twee eeuwen later kwam het naar Japan, waar boeddhistische monniken en samurais het als een wondermiddel beschouwden dat je langer doet leven en je helpt te mediteren.


Natuurlijke Kombucha Drank


Vigo-kombucha

Kombu-wat? Omdat de betekenis van het leven kennelijk bestaat uit het kennen van dingen waarvan je vrienden nog nooit van hebben gehoord, zal Vigo Kombucha je waarschijnlijk een flinke sapio-sexuele buit bezorgen bij de volgende Vegan Conspiracy Club, dus dat is er al. Komboecha werd al meer dan 2000 jaar geleden in Mongolië geconsumeerd. Kombucha is eigenlijk een thee-paddenstoel die zeven tot tien dagen wordt gefermenteerd om de juiste smaak te bereiken, een proces dat koolstofdioxide produceert en zo de drank bruisend maakt. Dus, VIGO Kombucha is verfrissend en perfect voor cocktails!


Fine French Cider


galipette brut cidre

Galipette Brut wordt gemaakt van 100% gefermenteerd appelsap, of “pur jus”, geperst uit met de hand geplukte lokale ciderappels in Bretagne, Frankrijk.

Nooit uit concentraat, maar met trots bereid volgens de Franse traditie. Galipette is van nature glutenvrij, zonder toegevoegde suikers of kunstmatige zoetstoffen.

Goudkleurig, helder en licht sprankelend, Galipette Brut heeft een onmiskenbare geur van rijke appel en droge smaak vol levendig fruit.


Contact


Laten we samen
een drankje
drinken

Meer weten over onze producten?
Bestellen?