club-mate
The original
Mate lemonade

De originele Mate limonade


club-mate

Als je hip en trendy genoeg bent om constant op te scheppen over het feit dat je Club Mate hebt geproefd voordat het cool was, dan is er iets dat je moet weten: de oorsprong ligt WEG terug, voordat technominname hackers en Berliner-wannabes van over de hele wereld Club Mate beginnen te claimen als een hoeksteen van hun levensstijl! Het recept werd eigenlijk voor het eerst geproduceerd door de Beierse brouwerij Loscher in 1924. Niet bepaald het beginverhaal dat men zich zou kunnen voorstellen ...

Hoe dan ook, eind jaren negentig verleidde Cub Mate de hacker- en technogemeenschappen, die genoten van zijn cafeïnevrije boost en sprankelende smaak, waardoor het de perfecte drank is om te mengen met alcohol tijdens het feesten.

Het ultieme bewijs van de verrukking en bruikbaarheid van Club Mate wordt het best geïllustreerd door het feit dat, zonder massamarketing, het succes zich nu heeft verspreid naar meer dan 40 landen, uitsluitend afhankelijk van mond-tot-mondreclame en een groene reputatie: alle flessen worden gerecycled - sluit aan bij de zorg van de moderne consument voor milieukwesties. 

→ Meer info op www.clubmatebelgium.be

 

Beschikbaar bij lovibond drinks

Club-Mate 33 cl
Club-Mate 50 cl
Club-Mate Granat 50 cl
Club-Mate Ice Tea 50 cl


Abonneer op onze nieuwsbrief