wij leveren alternatieve dranken alleen geserveerd in glazen flessen. net als jij zijn wij altijd op zoek naar trendy en lekkere manieren om verse, verantwoorde en gezonde dranken te drinken.

Herinner je klassiekers


fritz-kola

Wat gebeurt er wanneer twee Duitse studenten besluiten hun eigen kola-drankje te maken? Nou ja, meestal gebeurt er niets. Maar soms wordt hun drankje een belangrijk alternatief merk, populair onder Europese hipsters en het bereiken van de status van nationale trots, evenals de meest geconsumeerde frisdrank van Hamburg.


De originele Mate limonade


club-mate

Als je hip en trendy genoeg bent om constant op te scheppen over het feit dat je Club Mate hebt geproefd voordat het cool was, dan is er iets dat je moet weten: de oorsprong ligt WEG terug, voordat technominname hackers en Berliner-wannabes van over de hele wereld Club Mate beginnen te claimen als een hoeksteen van hun levensstijl! Het recept werd eigenlijk voor het eerst geproduceerd door de Beierse brouwerij Loscher in 1924. Niet bepaald het beginverhaal dat men zich zou kunnen voorstellen …


Organische Matcha Tea


Yoko

Yoko Ma-tcha. YOKO MATCHA. Gewoon zeggen of schreeuwen van het woord zal je een goed gevoel geven. Ik weet het, zo gepresenteerd, het lijkt moeilijk te geloven, ook al heb ik de meeste gezondheidsvoordelen weggelaten. Matcha’s geschiedenis verdient een paar woorden: hoewel het als een Japanse plant wordt beschouwd, begon het verhaal van matcha in het 10e-eeuwse China, waar het werd gereserveerd voor de keizers van de Song-dynastie vanwege zijn grootsheid. De keizer was als ‘raak mijn geweldige matcha niet aan, jullie boeren’ en mensen gehoorzaamden uit angst om een ​​of twee leden te verliezen. Twee eeuwen later kwam het naar Japan, waar boeddhistische monniken en samurais het als een wondermiddel beschouwden dat je langer doet leven en je helpt te mediteren.


Natuurlijke Kombucha Drank


Vigo

Kombu-wat? Omdat de betekenis van het leven kennelijk bestaat uit het kennen van dingen waarvan je vrienden nog nooit van hebben gehoord, zal Vigo Kombucha je waarschijnlijk een flinke sapio-sexuele buit bezorgen bij de volgende Vegan Conspiracy Club, dus dat is er al. Komboecha werd al meer dan 2000 jaar geleden in Mongolië geconsumeerd. Kombucha is eigenlijk een thee-paddenstoel die zeven tot tien dagen wordt gefermenteerd om de juiste smaak te bereiken, een proces dat koolstofdioxide produceert en zo de drank bruisend maakt. Dus, VIGO Kombucha is verfrissend en perfect voor cocktails!


Contact


Laten we samen
een drankje
drinken

Meer weten over onze producten?
Bestellen?