Skip to main content

invoer en distributie van
alternatieve drank in België. 
 

exclusieve invoerder
van club-mate.

Een uitgekiende selectie alternatieve drank gebrouwen door gepassioneerde ondernemers die authenticiteit omarmen, doch gedurfde en innoverende producten aanbieden: of ze nu duurzaam vervaardigd worden of verankerd zijn in traditie, ze ontspruiten stuk voor stuk uit een oprechte bekommernis om smaak, mens en mooie tijden.

een ongeëvenaard netwerk  

Onze toonaangevende merken worden aangeboden in de beste horecazaken van België, van de allernieuwste bars en kroegen tot food markets, vernieuwende kantoren en co-working spaces. We zoeken naar gelijkgestemde partners, niet gewoon naar transactionele klanten. Gepassioneerde horeca-ondernemers, netwerken in groothandel of unieke brands: jij behoort tot lovibond.

ontsluit het potentieel van jouw merk

Met onze efficiënte distributie over heel het land vindt jouw merk zijn plaats. Lovibond is gespecialiseerd in zowel on-trade distributie voor horecazaken en evenementen als off-trade distributie voor detailhandel. Word onze partner voor een dynamische en duurzame logistieke inzet door heel België via ons uitgebreid netwerk.

lovibond x cultuur

Wij hebben een boontje voor evenementen en festivals in de bloeiende culturele sector van België. Ben jij eigenaar van een bar, café of zaal? Organiseer je events? Contacteer ons voor een degustatie of om wat te babbelen over muziek bij een alternatief drankje.

Interesse in onze producten?