Skip to main content

een uitdagende dorstlessende
ervaring sinds 2013,
op z’n
lovibond.

Doing it right.

We zijn de betrouwbare distributeur van alternatieve drank in België. Sinds 2013 waarderen we horeca-menu’s op. Ons doel? De lekkerste alternatieve dranken van Europa leveren.   

We zijn gedreven door verantwoordelijkheid voor het milieu, de maatschappij en de mensen in onze gemeenschap.  

We zijn gepassioneerde mensen van vlees en bloed die ernaar streven om het op de juiste manier te doen. Met ons ben je altijd in goed gezelschap.

onze uitgekiende selectie

Ervaar smaak, op z’n lovibond. Onze line-up: authentieke en diverse dranken. We selecteren merken op basis van creativiteit en uniciteit voor een aanbod aan eclectische en heerlijke producten.

een ongeëvenaard netwerk

Onze toonaangevende merken worden aangeboden in de beste horecazaken van België, van de allernieuwste bars en kroegen tot food markets, vernieuwende kantoren en co-working spaces. We zoeken naar gelijkgestemde partners, niet gewoon naar transactionele klanten. Gepassioneerde horeca-ondernemers, netwerken in groothandel of unieke brands: jij behoort tot lovibond.

Uitgebreide groothandel mogelijkheden

Ons netwerk voor groothandel dekt heel België. Drankcentrales, drankwinkels, brouwerijen, bierhandels en meer.

ontsluit het potentieel
van jouw merk

We kunnen rekenen op een uitgebreide nationale distributie. We zijn gespecialiseerd in on-trade voor horeca en evenementen en off-trade voor detailhandel. Word onze partner voor een efficiënte en duurzame distributie.

Interesse in onze producten?