Skip to main content

sluit je aan bij ons netwerk
van enthousiaste partners.

wil je samenwerken?

We mogen van geluk spreken met een loyaal netwerk van betrouwbare groothandels, detailhandelaren, brouwers en distributeurs die houden van fritz)-kola, club-mate en andere duurzame alternatieve dranken uit het lovibond-assortiment.

Groothandel

Interesse om verdeler te worden van fritz-kola, club-mate en andere duurzame alternatieve dranken in uw regio?

Op zoek naar een verdeler bij jou in de buurt?

Retail

We zijn steeds op zoek naar innovatieve buurtwinkels: zero waste, veganistische, biologische en andere zaken die geïntresseerd zijn in onze duurzame, alternatieve dranken.

Horeca

We werken graag samen met gepassioneerde horecaondernemers, van klassieke tot conceptuele en revolutionaire zaken: cafés, bars, restaurants, neo-kantines, jeugdhuizen, dark kitchens, catering, foudtrucks, enzovoort

Vertel ons alles over je passie of project, terwijl je onze duurzame, alternatieve dranken ontdekt! 

werkplek

Upgrade uw kantineroutine dankzij onze alternatieve en duurzame frisdranken.

Ons assortiment stimuleert medewerkers in vele coworking-ruimtes, communicatie-en marketingbureaus, IT-bedrijven, hackerspaces en andere dynamische bedrijven.

Cultuur

In een moeilijk periode voor organisatoren binnen de cultuur en eventsector, zetten we ons in om deze essentiële activiteiten te ondersteunen: festivals, clubs, culturele centra, kunstgalerijen en vele anderen. We willen deze partners helpen bij hun essentiële missie: het leven de moeite waard en zinvol maken.

Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar een creatieve manier om jullie problemen om te zetten in oplossingen.

Communities

Bijdragen aan initiatieven die de samenleving, het samenzijn en de wereld in het algemeen verbeteren, zit in ons DNA: laten we het hebben over mogelijke samenwerkingen rond een fris-drank.